Varmt välkommen till FREDSHÄLSAN

På Fredshälsan har vi många års erfarenhet av arbete som specialister i allmänmedicin. Hos oss kan Du få tid samma dag vid oväntade eller nytillkomna symptom. Vi har också stor erfarenhet av barn i alla åldrar. Därför kan Du med förtroende vända Dig till oss, oavsett ålder.

Boka tid

Nu kan Du boka en tid hos oss genom att höra av dig till 072-877 70 02 el 0700-970107 – e-postmeddelande till info@fredshalsan.se så hör vi av oss så snart vi kan. DROP IN (detta gäller akuta nytillkomna åkommor för barn under 20 år) kommer att finnas ett antal tider e kl 1400. Ring helst före önskad tid för bästa planering.

Fästingvaccin TBE a 350 KR styck, både till barn och vuxna! 

Vi har vaccin mot lunginflammation 400 SEK och vi kan nu också erbjuda Twinrix dvs hepatit A o B i en kombinerad spruta;

Standardschema för primärvaccinering med Twinrix består av tre doser, den första administreras vid ett bestämt datum, den andra en månad senare och den tredje sex månader efter den första dos.I undantagsfall för vuxna, när en resa planeras inom 1 månad eller mer efter att vaccinationsprogrammet påbörjats och otillräcklig tid finns för att standardprogrammet, 0, 1, 6 månader kan fullföljas, kan ett schema med 3 intramuskulära injektioner vid 0, 7 och 21 dagar användas. Om detta schema används rekommenderas en fjärde dos 12 månader efter den första dosen

Vi har TWINRIX både för barn och vuxna i lager, kostnaden är 600 SEK styck.

Välkomna.

Övriga vaccinationer på förfrågan.

Kontaktuppgifter

Eketrägatan 12
418 73, Göteborg

Tel: 072-877 70 02 , 070-0970 107
E-post: info.fredshalsan.se

Covid-19 Provtagning för dig som har pågående infektion

Ett PCR-prov visar om du har covid-19-virus i kroppen vid provtillfället. Det är ett viktigt prov för att upptäcka om du är smittbärare och har en pågående infektion. Provet är kostnadsfritt.

Vem ska provtas?

Om du har symtom som överensstämmer med covid-19 kan du göra ett PCR-prov. Det är gratis och erbjuds till vuxna och barn från och med förskoleklass. Yngre barn behöver en medicinsk bedömning innan test.

Resultat på PCR-prov lämnas normalt inom 2-3 dagar. Svaret kommer via sms, telefon eller på annat sätt.

Covid-19 Testning för reseintyg och friskintyg

Om du ska resa utomlands och behöver ett medicinskt intyg för resa kan du vända dig till oss. Vi hjälper dig då att utföra ett PCR test för intyg att du inte har covid-19, så kallat reseintyg eller friskintyg. Våra tester har hög kvalitet och uppfyller Folkhälsomyndighetens krav. BankID krävs för att tillhandahålla intyget. 

  • Ring för att boka.
  • Garanterat svar inom 24 timmar
  • Du måste vara symtomfri för att testa dig
  • Signerade och stämplade av legitimerad läkare
  • Pris test ink intyg 1750skr

Allergimottagning

Specialistutredning för astma eller andningsbesvär och övriga allergisjukdomar. Specialistbedömning för behandling med Allergivaccination (hyposensibilisering) mot gräs, björk och kvalster.

-Allergipricktest (hudtest)
-Allergitester med blodprover
-Spirometri: mätning av lungfunktionen för utredning av luftvägsbesvär (och uppföljning av astmabehandlingen)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *